Proefkamermuziek

De programmering van Proefkamermuziek is als een muzikale reis over grenzen. Het rijke palet van muziekstijlen, de theatrale presentaties en bevlogenheid van de uitvoerenden maken deze serie tot een lust voor oren en ogen. Na de informele optredens van circa vijf kwartier worden er heerlijke wijnen geschonken en is het tijd voor napraten. Maar de serie biedt meer dan avontuur en het strelen van de zinnen. Proefkamermuziek is een serie van ontmoetingen, een gelegenheid om een gezellig avondje uit te gaan in Ede of Muiden.

Mocht u de ensembles een warm hart toedragen, dan kunt u in deze tijd van culturele kaalslag niet alleen kaarten en abonnementen bestellen, maar de cultuur ook financieel ondersteunen. De wijnen die na de optredens worden geschonken, kunt u bestellen via Cultuur en Wijn. De prijzen zijn niet hoger dan u gemiddeld elders in Nederland zult treffen. Van het aankoopbedrag komt 25% ten goede aan de aangesloten culturele instellingen. Bij de bestelling kunt u aangeven welk ensemble u wilt steunen.

Proefkamermuziek is een samenwerkingsverband van Amsterdam Sinfonietta, Nederlands Blazers Ensemble, Nederlands Kamerkoor, initiatiefnemer Albert Adams, met partners in Muiden en Ede.